به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی بعد از ظهر شنبه در نشست با مسئولان جهاد کشاورزی استان خواستار جایگزینی ادوات کشاورزی فرسوده شد و ارائه تسهیلات برای این بخش را مورد تأکید قرار داد.
وی گفت: دو هزار نفر راننده حرفه ای کمباین در بخش وجود دارند که با برگزاری 40 کلاس آموزشی با همکاری مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران، 600 نفر از این افراد گواهینامه مهارت دریافت کردند.
عالی ادامه داد: کمباین داران مازندران امر برداشت محصولات زراعی (10) استان دیگر کشور را انجام می دهند و رتبه دوم کشوری در این زمینه در اختیار استان مازندران است.
جعفری معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برقراری خط جدید اعتباری برای ادوات کشاورزی خبر داد و گفت: از تعداد 500 دستگاه کمباینی که برای کل کشور در نظر گرفته شده است تعداد 350 دستگاه اختصاص به استان مازندران دارد که می بایست با همکاری اتحادیه کمباین داران نسبت به جذب تسهیلات آن اقدام گردد.
رضا عظیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به اینکه اولین جلسه کاری بنده در ابتدای کار با تشکل ها بوده است و این خود نشان دهنده اهمیت به فعالیت تشکل هاست، خواستار توانمندی و تقویت تشکل ها شد و بر برنامه ریزی و قدرتمند شدن تشکل های بخش کشاورزی تأکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران همچنین شناسنامه دار کردن کمباین داران استان را از اولویت های اصلی این اتحادیه برشمرد و سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون را دو پشتوانه قوی برای اتحادیه ها و تشکل های بخش کشاورزی خواند و گفت: باید از این فضای مناسب بهترین بهره برداری توسط اتحادیه ها به عمل آید.
بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز از آمادگی این اداره کل برای تقویت و توسعه بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: تعامل و هم افزایی خوبی بین سازمان جهاد کشاورزی و این اداره کل وجود دارد.
نظر شما